Tilbygninger

Tag professionelle fagfolk med på råd

En bred vifte af forskellige muligheder

Gennem årene har vi opført et væld af forskellige former for tilbygninger. Vores store erfaring i tømrerfaget har givet os en solid viden omkring, hvordan vi bedst muligt skaber en god løsning, så passer perfekt til dine ønsker og behov. Vær dog opmærksom på, at der ved større tilbygninger, såsom udestue og boligudvidelser skal søges byggetilladelser, og at det skal meldes til kommunen. Er du tvivl omkring dette, så mødes vi gerne til en uforpligtende snak om dit projekt, og hvordan det kan løses. Vi tilbyder blandt andet hjælp til opførsel af følgende typer tilbygninger:

  • Carporte
  • Skur
  • Udestue
  • Boligudvidelse
  • Terrasse
  • Og meget mere

Ovenstående er blot et udpluk af de opgaver vi oftest udfører. Dog kan vi med vores brede vifte af kompetencer, være behjælpelig med næsten alle former for tilbygninger.

Kontakt os

Vælg en erfaren tømrer til din opgave

Når du skal have udført en opgave, kan det altid svare sig at vælge en erfaren tømrer og helst en, hvor mavefornemmelsen også er god. I Krause Byg kan vi med vores faglige viden og ekspertise udfører din opgave professionelt, og samtidigt kan vi også rådgive dig om blandt andet materialevalg. Du kan derfor trygt kontakte os, såfremt du ønsker kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din kommende opgave.

Kontakt os og få et tilbud på lige den tilbygning du går og drømmer om

Uanset om du ønsker en carport, udestue eller en ny terrasse så tøv ikke med at kontakte os, selvom du ikke nødvendigvis har udtænkt den færdige byggeplan på forhånd. Vi hjælper dig med alt fra planlægning af opgaven til udførsel af selve arbejdet. På den måde kan du være sikker på at alle regler og krav bliver overholdt i forbindelse med opførelsen af din nye tilbygning. Du kan kontakte os på telefon 29 91 00 09 eller via e-mail på info@krausebyg.dk. Du er også mere end velkommen til at bruge vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.