Udskiftning af vinduer og døre

Levering og montering af både vinduer og døre

Spar penge på varmeregningen

Er dine nuværende vinduer og døre gamle og slidte, så kan der være penge at spare på varmeregningen ved at udskifte til nye. Både vinduer og døre har siden 2021 haft skærpede energikrav, hvilket betyder, at alle husejere skal benytte A-mærkede elementer, hvis de bygger nyt, renoverer eller bygger til. Har du i dag ældre elementer siddende, er der risiko for at de eksempelvis kun består af 1-lags glas. Hvis dette er tilfældet, vil du med fordel kunne udskifte dine vinduer og døre til nye, da langt de fleste i dag leveres med 3-lags glas. Med en udskiftning af vinduer og døre vil du opleve en række fordele såsom:

  • Stor varmebesparelse
  • Optimal isoleringsevne
  • Mindre kuldestråling
  • Et sundere indeklima
  • Mindre energispild, hvilket skåner miljøet

Kontakt os

Eksperter i udskiftning af vinduer og døre

For at opnå de mange fordele, der kan være ved at udskifte dine vinduer og døre, kræver det at de er monteret korrekt. I Anders Krause Tømrer- og snedkerfirma har vi stor erfaring inden for udskiftning af vinduer og døre, og kan derfor hjælpe dig med både udtagning af de gamle samt levering og montering af de nye. På den måde, er du sikker på at få den optimale isoleringsevne, således at du undgår kuldestråling fra de nye vinduer og døre. Vi tilbyder ligeledes kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med køb af nye vinduer og døre, så du ender med den løsning, der passer bedst til dine behov.

Kontakt os og hør mere om udskiftning af vinduer og døre

Ønsker du hjælp til udskiftning af vinduer og døre, så du kan få skiftet de gamle utætte vinduer ud med nye? Så tøv ikke. Kontakt os i dag og lad os sammen tage en snak om dine behov. Så hjælper vi med at finde en passende løsning. Vi kan kontaktes på telefon 29 91 00 09 eller via mail på info@krausebyg.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.