Renovering fra A-Z

Professionel samarbejdspartner til renoveringer i alle størrelser

Eksperter i renovering

Hos Anders Krause tømrer- og snedkerfirma har vi mere end 10 års erfaring i tømrerbranchen og har derfor løst en lang række opgaver inden for ombygning af hus i forskellige størrelsesomfang. Vi har både lavet renovering i, og af, huse og lejligheder, ligesom vi både har udført renoveringer uden- og indendørs.

En renovering kan, for de fleste, være en stor investering. Det er derfor vigtigt at du vælger en samarbejdspartner med stærke faglige kompetencer, som lytter til dine ønsker og behov og, vigtigst af alt, som du føler dig tryg ved. Hos os vil du derfor opleve at blive taget seriøst allerede fra første kontakt hele vejen til endt projekt.

Kontakt os

Vi varetager også hele entreprisen

Gennem vores mange års erfaring i byggebranchen har vi opbygget et bredt netværk af kompetente samarbejdspartnere inden for forskellige faggrupper. Vi kan derfor tilbyde at varetage hovedentreprisen på dit renoveringsprojekt. På den måde kan du blot læne dig tilbage, mens vi koordinerer arbejdet mellem de nødvendige faggrupper såsom vvs’ere, elektrikere, malere og hvilke andre fagmænd din renovering ellers måtte kræve.

Hos Anders Krause tømrer- og snedkerfirma går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi kontrollere løbende kvaliteten af det udførte arbejde i takt med, at byggeprocessen skrider frem. På den måde kan du være sikker på, at du får et flot og langtidsholdbart resultat, hvor hver detalje er gennemført.

Få et tilbud på en renovering skræddersyet ud fra dine ønsker

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en renovering, som er skræddersyet ud fra dine ønsker og behov? Så tøv ikke med at kontakte os. Grundet vores store erfaring er du i trygge hænder, når vi varetager dit renoveringsprojekt. Du kan kontakte os på telefon 29 91 00 09 eller ved at sende os en mail på info@krausebyg.dk. Du er meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse hurtigst muligt.