Terrasser

Vælg en erfaren tømrer til dit projekt

Vi leverer drømme terrasser lavet ud fra dine ønsker og behov

Uanset hvilken type terrasse, som du ønsker at få udført, kan vi løse opgaven. Som tømrer- og snedkerfirma har vi stor erfaring inden for udarbejdelse af terrasser, hvilket er din garanti for ikke bare et flot men også en langtidsholdbart resultat. Vælger du os til at varetage din nye terrasse, så har du også kompetent rådgivning lige ved hånden. På den måde kan du være sikker på at der er tænkt over enhver detalje. Terrasser fås i flere forskellige designs og i Krause Byg kan vi eksempelvis stå for at bygge følgende:

  • Overdækket terrasse
  • Terrasse i flere niveauer
  • Sænket terrasse
  • Tagterrasse

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for designet. Vi opfører terrasser i mange forskellige slags designs og med en bred vifte af forskellige materialevalg. Derfor er vi sikre på at vi også kan udarbejde en skræddersyet løsning til dig, uanset hvilke ønsker og behov du end måtte have.

Kontakt os

Mange valgmuligheder inden for materialer

Der findes et væld af muligheder inden for materialer når det gælder terrasser. De kan blandt andet bygges i forskellige træsorter, hvor træet er afgørende terrassens udseende samt hvilket udtryk den giver. Den kan eksempel både laves i lyst eller mørkt træ, den kan blive olieret så udtrykket er anderledes og sidst men ikke mindst kan den også opføres i komposit som kræver minimal vedligeholdelse.

Få et skræddersyet tilbud på en ny terrasse

Går du og drømmer om en ny terrasse så du kan nyde de lune sensommer aftener i haven? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Grundet vores store erfaring er vi den rette samarbejdspartner for dig, som ønsker en engageret og faglig kompetent håndværker. Du er velkommen til at kontakte os over telefon på 29 91 00 09 eller ved at sende os en e-mail på info@krausebyg.dk. Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.